Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csukahalfilé zöldben

Csukahalfilé zöldben
Csukahalfilé zöldben
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az "Egymillió menü" című szakácskönyvből lestem ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Köretként héjában főtt, vagy petrezselymes burgonyát ajánlanék!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halfilék mindkét oldalát sózzuk, majd a citrom levével alaposan meglocsoljuk.
  2. Egy teflonba egy kis vajat olvasztunk és a filéket, szintén mindkét oldalukat átsütjük.
  3. Közben a zöldbabot forrásban lévő vízben 2-3 percig főzzük, majd leszűrjük.
  4. Mikor már látjuk, hogy a hal majdnem kész, akkor meghintjük borssal is, rászórjuk az apróra vágott metélőhagymát és a kapribogyót is.
  5. Még pár percig együtt rázogatjuk a hozzávalókat a serpenyőben, majd azonnal forrón tálaljuk, citromkarikákkal díszítjük.

 


 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 878
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Auringonkukka

Mióta szakács: 2011.10.03.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csukhalfilé zöldbabbal és kapribogyóval, metélőhagymás halfilé zöldbabbal és kapribogyóval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

227
csuka 800 g
vaj 5 dkg
zöldbab 200 g
kapribogyó 1.5 ek
snidling 1 csokor
citromlé 1 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint