Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csülkös csokipuding

Csülkös csokipuding
Csülkös csokipuding
135 perc / előkészület: 15 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Liza, a rókatündér című film ihlette recepteket az 57 Restaurant séfje, Áldási Péter készítette el. Ha kedvet kaptál hozzá, videós segítséget itt találsz: http://bit.ly/1z9DL8w

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A malaccsülköket sózzuk, borsozzuk. Majd egy tepsibe, amibe egy kevés felszeletelt hagymát tettünk, beletesszük a csülköket. Fóliával letakarjuk, és 180 C fokos sütőben 2 órán át sütjük.
  2. Közben elkészítjük a pudingot. A csokoládét felolvasztjuk, és összekeverjük a tejjel és a csülök sütésekor keletkezett húslével. Majd tesszük bele beáztatott és felmelegített lapzselatint.
  3. Ha a csülök megsült, beletesszük egy kerámia formába, és ráöntjük a csokoládépudingot.
  4. Tálalása úgy történik, hogy a megdermedt pudingot kivesszük a formából úgy, hogy a formát forró vízbe tesszük. Tálaláskor még megszórhatjuk egy kevés lyoni hagymával.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 738
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
931 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csokipuding csülökkel, hagymás puding csülkösen

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

638
sertéscsülök 0.6 kg
tej 0.4 l
csokoládé 0.12 kg
lapzselatin 4 db
vöröshagyma 0.15 kg
napraforgó olaj 1 dl
2 g
bors 1 g