Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csülökhúsos bab

Csülökhúsos bab
Csülökhúsos bab
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A cél egy gyorsan elkészíthető, finom babos étel volt, mely nem chilis bab, és nem bolti alapokból készült. 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tartalmas egytálétel, mellé kenyeret kínálunk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felaprítjuk a füstölt csülköt, és beáztatjuk, míg a hagymákat is megpucoljuk, hogy ne legyen annyira sós.
  2. A hagymát megpirítjuk a zsíron.
  3. Hozzáadjuk a csülökhúst is a hagymához, együtt pirítjuk tovább.
  4. A tűzről lehúzva beletesszük a paprikát, sót, borsot, majd felöntjük 2 l vízzel, és hagyjuk főni fél órát, fedő alatt.
  5. Ha puha a hús, teszünk bele petrezselymet, és a lecsöpögtetett konzerv babot, majd összeforraljuk.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 464
elküldve: 1
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Rondaésfinom

Mióta szakács: 2019.04.28.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csülkös bab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

723
vöröshagyma 3 kis db
sertészsír 1 ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
füstölt sertéscsülök 50 dkg
vörösbab 50 dkg
petrezselyem 1 csokor
bors 0 ízlés szerint
1 kávéskanál
víz 2 l