Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csülökpörkölt Otti konyhájából

Csülökpörkölt Otti konyhájából
Csülökpörkölt Otti konyhájából
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy csipet hazai....

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csülköt kockára vágjuk, félretesszük. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk.
  2. A sertészsírt egy lábasba tesszük, felolvasztjuk, és felforrósítjuk. A hagymát a forró zsírba tesszük, megpirítjuk. Ha már szép üveges a hagymánk, hozzáöntjük a lecsót, vagy egyszerűen mi is készíthetünk lecsót, paprika és paradicsom hozzáadásával.
  3. Ezeket az alapanyagokat, teljesen összefőzzük. mikor a zöldségek és a lecsó kellő alapot alkot, beleöntjük az előkészített csülköt, és elkezdjük megfűszerezni. Hozzáadjuk a sót, borsot, pirospaprikát, felöntjük vízzel, hogy ellepje, és fedő alatt készre főzzük. Néha megkevergetjük, hogy ne ragadjon le, ha igényli az étel, utána öntjük a vizet.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 345
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Otti

Mióta szakács: 2014.02.23.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: pörkölt
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pörkölt, csülökpörkölt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

846
sertéscsülök 2 kg
vöröshagyma 6 közepes db
lecsó 250 g
sertészsír 2 ek
4 kávéskanál
bors 2 ek
fűszerpaprika 3 ek