Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkini tökmagos borbundában

Cukkini tökmagos borbundában
Cukkini tökmagos borbundában
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Visszatérő fogás ez a fajta bundázott cukkini. Különleges ízhatása miatt szeretjük.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nagyszerű még a sima tojásos bundában is! De próbáljátok ki bor helyett simán sörös masszába mártva!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinikat felszeleteljük kb. 4 mm-es szeletkékre.
  2. A tojást és a sárgáját elkeverjük a liszttel és a sütőporral úgy, hogy folyamatosan hígítjuk a borral.
  3. A pirított tökmagot durvára vágjuk, és a masszához adjuk. Egy kevéske időre félretesszük.
  4. Nagyon forró olajban sütjük, hogy ne szívjon magába sok zsiradékot.
  5. Tetszőleges körettel és salátával tálaljuk.
  • elkészítettem: 88 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 222
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
423 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fehérboros bundás cukkini, cukkini fehérboros-tökmagos bundában, rántott cukkini

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

213
cukkini 3 kis db
finomliszt 10 dkg
tojás 1 db
tojássárgája 1 db
sütőpor 1 késhegynyi
tökmag 3 dkg
fehérbor 2 dl