Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinifasírt Nagymama konyhájából

Cukkinifasírt Nagymama konyhájából
Cukkinifasírt Nagymama konyhájából
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szerintem a fasírt nem csak húsból finom, sőt, azt hiszem, cukkiniból az igazi. Ez az egyik legfinomabb zöldségfasírt, amit valaha készítettem. Próbáljátok ki Ti is! :)

hozzávalók / 4 adag

fasírt

forgatás

Sütőzsiradék

Minden fázishoz
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot és a cukkiniket lereszeljük. A cukkinit csak mossuk, nem hámozzuk, a héját is belereszeljük - ettől szép zöld színe lett a fasírt belsejének.
  2. Hozzáadjuk a tojásokat, a fűszereket és a lisztet, majd annyi zsemlemorzsát, hogy jól formázható masszát kapjunk.
  3. Vizes kézzel gombócokat formázunk belőlük, majd egyenként zsemlemorzsába forgatjuk őket.
  4. Forró olajban néhány perc alatt kisülnek.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 992
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos cukkinifasírt, füstölt sajtos cukkinifasírt, zöldséges fasírozott

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

742
cukkini 2 közepes db
füstölt sajt 15 dkg
tojás 3 db
teljes kiőrlésű liszt 3 csapott ek
zsemlemorzsa 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 5 dkg