Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinis farfalle spenótos pestoval

Cukkinis farfalle spenótos pestoval
Cukkinis farfalle spenótos pestoval
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű vacsora, viszonylag rövid idő alatt, amit fogyaszthatunk melegen és hidegen is, mint tésztasalátát.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Miközben készre főzzük a tésztát, a cukkinit legyaluljuk karikákra, és kevés olajon megpirítjuk őket. A spenótot megfonnyasztjuk.
  2. A bazsalikomot megmossuk, leszedjük a leveleit, és felszeljük, szintúgy a fokhagymát is. Mindezt beletesszük a zöldséglevesbe, a spenóttal, az olajbogyóval, a citromlével és az 1 ek olajjal együtt. Sózzuk, borsozzuk. Egy botmixerrel összeturmixoljuk őket.
  3. Mikor a tészta kész, jól átkeverjük a pestoval és a cukkinivel. Ha szükséges, fűszerezzük újra.
  4. Tálaljuk reszelt parmezánnal.
  • elkészítettem: 60 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 893
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Julie

Mióta szakács: 2010.03.03.
67 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spenótos-cukkinis tészta, spenótos-cukkinis farfalle, spenótos masnitészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

510
farfalle 15 dkg
cukkini 30 dkg
spenót 25 dkg
olívaolaj 2 ek
bazsalikom 1 csokor
fokhagyma 1 gerezd
zöldség alaplé 1 dl
olajbogyó 15 db
citromlé 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 30 dkg