Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinis rakott tészta Gombóc Artúrtól

Cukkinis rakott tészta Gombóc Artúrtól
Cukkinis rakott tészta Gombóc Artúrtól
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fel kellett használni a cukkinit valamire, ez lett belőle.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben kifőzzük.
  2. A cukkinit karikára vágjuk, majd kevés olajon megsütjük, sózzuk, fűszerezzük. Egy külön tálba félretesszük.
  3. Apróra vágott hagymán megsütjük a darált húst, majd felöntjük a paradicsomlével, fűszerezzük.
  4. Egy jénai tál aljára olajat öntünk, teszünk rá egy réteg tésztát, erre egy réteg cukkinit, erre a paradicsomos darált húst (ezt addig ismételjük, míg el nem fogy a tészta).
  5. A legteteljére felkarikázott paradicsomot rakunk, majd 10-15 percre a sütőbe rakjuk.
  6. Az utolsó pár percben a tetejét megszórjuk sajttal.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 668
elküldve: 1
receptkönyvben: 60
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombóc Artúr

Mióta szakács: 2012.08.31.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rakott tészta cukkinivel, darált hússal rétegzett tészta, paradicsomos tésztarakottas

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1414
cukkini 1 db
paradicsom 1 db
sűrített paradicsom 10 dkg
darált sertéshús 30 dkg
tészta 40 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
sajt 10 dkg
napraforgó olaj 4 ek
0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint