Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinis-ricottás tészta

Cukkinis-ricottás tészta
Cukkinis-ricottás tészta
0 perc /
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A cukkini világszerte elterjedt és nagyon népszerű növény, Olaszországban is előszeretettel készítik tésztákkal. 

www.barilla.hu

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Aprítsuk egészen apróra a hagymát, kis kockákra a cukkinit. Egy edényben pirítsuk üvegesre a hagymát az olívaolajon. 
  2. Dobjuk hozzá a cukkinit, fedő alatt főzzük 15 percig, majd az idő leteltével vegük le a fedőt és hagyjuk elpárologni a nedvességet. Közben főzzük al dente állagúra  tésztát, majd dobjuk hozzá a cukkinit és a ricottát, keverjük össze egy villával. 
  3. Szórjuk meg friss parmezánnal és máris tálalható. 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 11 802
elküldve: 8
receptkönyvben: 223
elkészítve: 16/16
Facebookon megjelent: 3

szakács

Barilla

Mióta szakács: 2013.06.18.
50 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
kalória: átlagos
konyha: olasz
adag: 4 főre

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

472
rigatoni tészta 35 dkg
cukkini 35 dkg
ricotta 10 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
parmezán sajt 5 dkg
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
fehér bors 1 késhegynyi