Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinis-sárfányos rizottó

Cukkinis-sárfányos rizottó
Cukkinis-sárfányos rizottó
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a rizottót gazdagíthatjuk még garnélával, de én így jobban szeretem.
A cukkinit egyébként rántottába szoktam tenni, de egyszer így, rizottóval is kipróbáltam, és megszerettem.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Tálalhatjuk előételként is (olasz módra) vagy köretként csirke-, és halételek mellé.
 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit megpároljuk a hozzávalókkal (1/2 pohár vízzel felöntve).
  2. Hagyományos módon elkészítjük a rizottót.
  3. A legvégén belekeverjük a párolt cukkinit és hozzáadjuk a sáfrányt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 930
elküldve: 0
receptkönyvben: 116
elkészítve: 9/13
Facebookon megjelent: -

szakács

kismoni

Mióta szakács: 2009.11.27.
4 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport
adag: 1 főre
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel

egyéb elnevezések

cukkinis rizottó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

423
cukkini 1 kis db
fokhagyma 1 gerezd
petrezselyem 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 teáskanál
sáfrány 2 szál
rizottó rizs 10 dkg