Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinisaláta Glaser konyhájából

Cukkinisaláta Glaser konyhájából
Cukkinisaláta Glaser konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátát tálaljuk rögtön, ne hagyjuk sokáig állni, mert a cukkini vizet ereszt, és elveszti frissességét.  

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit megtisztítjuk, mossuk, majd durvára reszeljük.
  2. A citromlevet elkeverjük a mézzel, sóval és borssal, majd hozzákeverjük az olajat.
  3. A vinaigrettet a cukkinire öntjük, és jól összekeverjük.
  4. Megszórjuk frissen vágott zsázsával.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 22 732
elküldve: 0
receptkönyvben: 75
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

cukkinisaláta, zsázsás cukkinisaláta, mézes-olívaolajos cukkinisaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

186
cukkini 300 g
citromlé 2 ek
méz 0.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 4 ek