Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinisaláta katalovistyek konyhájából

Cukkinisaláta katalovistyek konyhájából
Cukkinisaláta katalovistyek konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A receptet Jamie Oliver ihlette, bár átalakítottam a saját szájízünk szerint, így kerültek bele kis kertünk első friss zöldségei.

hozzávalók / 2 adag

Saláta

Öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátákat, a mángoldot és a cukkiniket megmossuk, megszárítjuk. Egy salátás tálba a salátákat és a mángoldot összetépkedjük, a cukkiniket zöldséghámozóval vékonyan beleszeljük. Jöhet hozzá a friss csíra és a nagyobb darabokra tépkedett bazsalikomlevél. A chilit apróra daraboljuk, megszórjuk vele a salátát, és félretesszük.
  2. Az öntethez a fél citrom levét kicsavarjuk, hozzáadjuk az olívaolajat, sót és borsot. A legegyszerűbb egy kis üvegbe tenni minden hozzávalót, és abban összerázni az öntetet. Tálaláskor a salátát összekeverjük, tányérokra szedjük, és meglocsoljuk az öntettel.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 695
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

katalovistyek

Mióta szakács: 2015.05.17.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

mángoldos cukkini saláta, csírás cukkinisaláta, cukkinisaláta gazdagon

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

111
cukkini 1 közepes db
cukkini 1 közepes db
salátalevél 1 közepes db
mángold 50 g
chili 0 ízlés szerint
bazsalikom 1 marék
csírák 2 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
olívaolaj 2 ek
1 csipet
fekete bors 1 csipet