Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Curry-s kelkáposzta mogyoróval

Curry-s kelkáposzta mogyoróval
Curry-s kelkáposzta mogyoróval
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Úgy a legfinomabb, ha friss, zsenge káposztából készítjük, ami finom, ropogós marad az ételben.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kevés olajon megdinszteljük a hajszálvékonyra szeletelt hagymát, majd lepirítjuk a curry porral, sóval, köménnyel.
  2. A krumplit kisebb kockákra vágjuk, és a hagymára tesszük, majd elkezdjük főzni annyi vízben, amennyi éppen ellepi.
  3. Eközben a káposztát csíkokra vágjuk, megsózzuk.
  4. Amikor a krumpli félig megfőtt, beletesszük a káposztát, és fedő alatt épp csak addig pároljuk, amíg a káposzta kissé összeesik.
  5. A legvégén beleszórjuk az előzőekben száraz serpenyőben megpirított mogyorót. Forrón tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 892
elküldve: 2
receptkönyvben: 90
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

ZilkaZil

Mióta szakács: 2013.01.21.
127 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: indiai
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

curry-s kelkáposzta, földimogyorós pirított kelkáposzta, currys kelkáposztás-burgonyás egytálétel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

270
kelkáposzta 1 kis db
burgonya 2 db
vöröshagyma 1 közepes db
madras curry 2 teáskanál
római kömény 1 kávéskanál
földimogyoró 5 dkg
0 ízlés szerint