Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Darálós rudak Glaser konyhájából

Darálós rudak Glaser konyhájából
Darálós rudak Glaser konyhájából
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami édes rágcsálnivalóra volt étvágyam. Jól záródó dobozban 1-2 hétig is eláll. A rudakat meglocsolhatjuk tortabevonóval is.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókból sima tésztát gyúrunk.
  2. A húsdarálóba behelyezzük a csillagformát, majd a tésztát adagonként átdaráljuk. Kb. 7 cm darabokra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben 12-15 percig sütjük, majd hűlni hagyjuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 14
össznézettség: 14 207
elküldve: 1
receptkönyvben: 67
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 2

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter
szezon: bármikor
kategória: édes keksz
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

törökmogyorós darálós keksz, mogyorós darálós keksz, darálós keksz

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

fehérke37
fehérke37 Thu, 2015-09-24 10:32

A mogyoró helyett dió ugyanannyi? Az előbbi nincs, utóbbi rengeteg saját termés

479
vaj 125 g
cukor 125 g
vaníliás cukor 1 csomag
tojás 1 db
sütőpor 1 tk
finomliszt 250 g
törökmogyoró 75 g