Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Datolyaszilvás mascarponekrém

Datolyaszilvás mascarponekrém
Datolyaszilvás mascarponekrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors desszert. Ízesithetjük egy kis citromlével is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A datolyaszilvát meghámozzuk, kockákra vágjuk, pürésítjük.
  2. A mascarponét elkeverjük a vaníliás cukorral, hozzákeverjük a datolyaszilva-pürét.
  3. A tejszínt kemény habbá verjük, a mascarponés krémhez keverjük.
  4. A krémet elosztjuk 2 pohárba.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 099
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, karácsonyi édességek, szilveszter, Valentin-nap
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, uzsonna
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mascarponekrém, tejszínes mascarpone, mascarponekrém datolyaszilvával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

558
datolyaszilva 2 db
mascarpone 100 g
vaníliás cukor 1 csomag
habtejszín 150 ml