Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Dezsömbér

Dezsömbér
Dezsömbér
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik ternopili (Ukrajna) rokonom készítette ezt a receptet még gyerekkoromban, én már csak emlékezetből visszaidézve készítettem el. A név saját, mert nem emlékszem, eredetileg hogy hívták.

 

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Ajánlom különböző köretekhez, az én családom leginkább krumplipürével szereti.
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst apró kockákra vágjuk.
  2. A hagymát is felaprítjuk, de akár le is reszelhetjük.
  3. Egy tálban összekeverjük a húst, a hagymát, a lisztet és a tojást.
  4. Megfűszerezzük. Bátran kísérletezhetünk a fűszerekkel.
  5. Jól összekeverjük, és forró olajban aranybarnára sütjük, kis fasírtméretű adagokban.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 962
elküldve: 0
receptkönyvben: 60
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Andzsi100

Mióta szakács: 2015.07.09.
1 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

hagymabundás csirkemell, hagymás palacsintatésztás bundában sült csirkemell, bundás csirkefalatok

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

726
csirkemell filé 1 db
vöröshagyma 1 nagy db
tojás 3 db
finomliszt 2 púpozott ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl