Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diabetikus epres kása

Diabetikus epres kása
Diabetikus epres kása
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még maradt a finom érett eperből, egyre melegebb is van, így nem volt kérdéses, mi legyen a vasárnapi ebéd utáni desszert.
1 főre 2 ilyen hatalmas adag jön ki.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Más idénygyümölcsből is elkészíthető.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret összetörjük villával, vagy leturmixoljuk. Hozzáadjuk az édesítőszerrel felforralt vizet, miután kissé kihűlt. Jól összekeverjük a citromhéjjal. Fagyasztóba tesszük.
  2. Hagyjuk fél órán át benne, majd vegyük ki, és keverjük hozzá a felvert tojásfehérjét.
  3. Tegyük vissza a fagyasztóba, fél óránként keverjük meg. Maradhat egy éjszakára bent.
  4. Hogy olyan legyen az állaga, mint ahogyan a képen is látható, fogyasztás előtt pár órával tegyük be a hűtőbe.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 336
elküldve: 0
receptkönyvben: 149
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárgatulipán

Mióta szakács: 2011.05.08.
37 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: italok
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
konyha: olasz
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

epres pohárkrém, epres desszert

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

37
víz 1.5 dl
eper 5 dkg
édesítőszer 1 teáskanál
citromhéj 0.5 citromból nyert
tojásfehérje 1 db