A lisztkeveréket elkeverjük a citromlével és vízzel kicsit folyékonyabb állagúra, mintha lángos tésztát csinálnánk. Olyan állagú masszát kapva, amibe belemártható a virsli és rajta is maradjon a massza.
A virslit felhúzzuk pálcikára, és körbetekerjük sonkával, sajttal. Fogpiszkálóval megtűzzük, hogy ne essen szét.
A virslit belemártjuk a masszába, zsírpapírral kibélelt tepsire fektetjük.
Sütőben, alul-felül sütéssel 200 C fokon 20 percig sütjük.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
A lisztkeveréket elkeverjük a citromlével és vízzel kicsit folyékonyabb állagúra, mintha lángos tésztát csinálnánk. Olyan állagú masszát kapva, amibe belemártható a virsli és rajta is maradjon a massza.
A virslit felhúzzuk pálcikára, és körbetekerjük sonkával, sajttal. Fogpiszkálóval megtűzzük, hogy ne essen szét.
A virslit belemártjuk a masszába, zsírpapírral kibélelt tepsire fektetjük.
Sütőben, alul-felül sütéssel 200 C fokon 20 percig sütjük.
Hozzászólások
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!