2 ek édesítőszer (porcukor-helyettesítő a szóráshoz)
elkészítés
4 tojássárgáját 6 evőkanál vízzel, eritrittel, vaníliás cukorral, fahéjjal és mákkal kézi habverővel elkeverjük, közben a zabpehelylisztet kanalanként adagoljuk hozzá. Majd a felvert tojásfehérjét belekeverjük óvatosan.
A kész piskótát beleöntjük sütőpapírral bélelt tepsibe, és belepotyogtatjuk a gyümölcsöket.
Előmelegített sütőben 170 C fokon 30 percig sütjük.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
4 tojássárgáját 6 evőkanál vízzel, eritrittel, vaníliás cukorral, fahéjjal és mákkal kézi habverővel elkeverjük, közben a zabpehelylisztet kanalanként adagoljuk hozzá. Majd a felvert tojásfehérjét belekeverjük óvatosan.
A kész piskótát beleöntjük sütőpapírral bélelt tepsibe, és belepotyogtatjuk a gyümölcsöket.
Előmelegített sütőben 170 C fokon 30 percig sütjük.
Hozzászólások
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!