Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Dinnyesaláta tonhallal ringlivel és vodkával

Dinnyesaláta tonhallal ringlivel és vodkával
Dinnyesaláta tonhallal ringlivel és vodkával
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csodálatos ízorgia és színkavalkád.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Nyári hőségben kiváló.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A behűtött, félbevágott sárgadinnye magjait eltávolítjuk, egy cseresznyemagozóval a dinnyét kivájjuk, a görögdinnyéből szintén kis golyókat vájunk.
  2. Visszapakoljuk a sárgadinnye héjába, rárakjuk a haldarabokat, a kagylókat és a ringlit, a pitypang leveleket.
  3. Fűszerezzük, locsolunk rá a tonhal olajából,  facsarunk rá citromot, és öntünk rá vodkát, majd visszatesszük a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.
  4. Fogyasztáskor rátesszük az ostyákat.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 870
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
adag: 1 főre
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
kalória: magas

egyéb elnevezések

dinnyesaláta tonhallal kagylóval ringlivel és vodkával, tonhalas dinnyesaláta, pikáns saláta görögdinnyével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

757
sárgadinnye 25 dkg
görögdinnye 10 dkg
tonhalkonzerv 3 dkg
kagyló 10 dkg
ringli 5 g
pitypang 1 marék
citromlé 1 citromból nyert
fekete olajbogyó 5 dkg
zöld olajbogyó 5 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
ostya 10 dkg
vodka 30 ml