Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Dió mártásos vaníliás palacsinta

Dió mártásos vaníliás palacsinta
Dió mártásos vaníliás palacsinta
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon jó az összhang az ízekben.:)

hozzávalók / 4 adag

A palacsintához

A krémhez

A diómártáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

 

  1. Tészta hozzávalóit összekeverjük, és egyesével kisütjük.
  2. 6 dl tejet felforraljuk a cukorral, maradék tejben elkeverjük a pudingport. Amikor forr a tej, levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a pudingos tejet, és beletesszük a feldarabolt gyümölcsöt (barack).
  3. Amikor a puding kihűlt, megtöltjük vele a palacsintákat, és feltekerjük.
  4. Diómártáshoz a vajat felolvasztjuk, ezen a darált diót átpirítjuk, majd felöntjük tejszínnel.
  5. Ezzel a mártással végigfolyatjuk a palacsintát, és tálalható.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 768
elküldve: 2
receptkönyvben: 57
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1082 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pudingos palacsinta, vaníliapudingos palacsinta dióöntettel, diós vaníliás palacsinta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1139
tojás 2 db
2 kávéskanál
szódavíz 5 dl
tej 3 dl
finomliszt 40 dkg
tej 8 dl
vaníliás pudingpor 2 tasak
cukor 5 ek
őszibarack 3 közepes db
vaj 1 ek
dió 15 dkg
habtejszín 2 dl