Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós-almás zabpelyhes tallér

Diós-almás zabpelyhes tallér
Diós-almás zabpelyhes tallér
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Alma helyett banánnal is helyettesíthető.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Almát meghámozzuk, lereszeljük, kinyomkodjuk a levét, és a többi hozzávalóval jól összedolgozzuk.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe kisebb halmokba rendezzük, és előmelegített sütőben sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 1 188
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1110 recept

egyéb elnevezések

almás zabkeksz

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

488
alma 4 közepes db
citromlé 1 citromból nyert
zabpehely 5 ek
sütőpor 1 csomag
stevia 20 csepp
tojás 2 db
dió 20 dkg