Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós céklasaláta

Diós céklasaláta
Diós céklasaláta
65 perc / előkészület: 5 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, a cékla igen egészséges. Minden elkészítési módon elém tehetik:) Ezt a receptet itt tanultam Törökországban, és azóta ha valaki először kóstolja nálam, biztos hogy el kell mondanom a receptjét.

hozzávalók / 10 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük a céklát héjastól.
  2. Megtisztítjuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a joghurtot és a diót, belekeverjük a lereszelt fokhagymát is.
  3. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 004
elküldve: 3
receptkönyvben: 225
elkészítve: 12/13
Facebookon megjelent: -

szakács

melody

Mióta szakács: 2011.05.27.
7 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

joghurtos céklasaláta, joghurtos-diós céklasaláta, céklasaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

78
cékla 1 kg
joghurt 250 g
dió 50 g
fokhagyma 3 gerezd