Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós csokis süti Angie konyhájából

Diós csokis süti Angie konyhájából
Diós csokis süti Angie konyhájából
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kis sütkérezés.

hozzávalók / 3 adag

a tésztához

a töltelékhez

máz

Szólj hozzá!

elkészítés

a tésztához

  1. A margarint habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük a tojássárgáját.
  2. A rumot és a sütőporos lisztet is hozzáadjuk, úgy 15 dkg-ot, majd a többi lisztet szükség szerint adagoljuk hozzá, és tésztát gyúrunk.
  3. Liszttel meghintett gyúródeszkán elnyújtjuk, majd karikákat szaggatunk.

a töltelékhez

  1. A tojásfehérjét habosra keverjük a cukorral, majd hozzákeverjük a diót.

máz

  1. Minden második karikára teszünk 1 kk tölteléket, a maradék tésztával befedjük, körben kicsit összenyomjuk, majd olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk.
  2. 180 fokon kb. 15 percet sütjük.
  3. A csokoládét megolvasztjuk az olajjal, és lekenjük a sütiket.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 336
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi édességek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokimázas diós aprósüti, dióhabos korongok csokimázzal, diós korongok csokisan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1223
margarin 15 dkg
cukor 6 dkg
tojássárgája 1 db
barna rum 1 ek
finomliszt 25 dkg
sütőpor 2 kávéskanál
tojásfehérje 1 db
cukor 2 dkg
dió 10 dkg
csokoládé 10 dkg
napraforgó olaj 2 teáskanál