Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós habcsók

Diós habcsók
Diós habcsók
135 perc / előkészület: 15 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elővettem dédnagyanyám szakácskönyvét. Ezt lapozgatva találtam ezt a diós sütemény receptet. Ehhez csak az igazán nagyon édes íz kedvelői fogjanak hozzá.
 


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
  2. Apránként hozzáadagoljuk a cukrot.
  3. Belekeverjük az ecetet és vegezetül a  durvára vágott diót.
  4. Kivajazott, lisztezett tepsire kanállal kis halmokat készítünk.
  5. Előmelegített sütőben 120-150 fokon, kb. 1,5-2 óráig szárítjuk.
  6. Az a legjobb,ha csak másnap szedjük ki a tepsiből.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 37 928
elküldve: 4
receptkönyvben: 164
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: átlagos
alkalom: karácsonyi édességek, Valentin-nap
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

habcsók dióval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

537
tojásfehérje 3 db
cukor 20 dkg
ecet 1 ek
dió 20 dkg