Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós-kéksajtos kenegető

Diós-kéksajtos kenegető
Diós-kéksajtos kenegető
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szuperegyszerű krém, téli napokra.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Körte-, és almaszeletekkel, vagy krékerre kenve kínáljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A dióbelet szárazon felhevített serpenyőben pár pillanat alatt illatosra pirítjuk, majd mozsárban kissé összetörjük. Hűlni hagyjuk.
  2. A natúr sajtot egy tálkában kikeverjük, hozzáadjuk a diót.
  3. Végül a kéksajt és a bors megy bele, a lényeg, hogy ne törjük össze túlzottan a penészes sajtot.
  4. A hűtőben tároljuk, de szobahőmérsékleten fogyasszuk!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 14 169
elküldve: 5
receptkönyvben: 358
elkészítve: 5/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szezon: tél
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

diós-sajtos krém, diós-kéksajtos krém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

248
dió 5 dkg
kéksajt 10 dkg
krémsajt 12.5 dkg
fekete bors 0 ízlés szerint