Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós-mézes csibefalatok

Diós-mézes csibefalatok
Diós-mézes csibefalatok
45 perc / előkészület: 5 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ázsiai ízek is belopóznak néha a konyhámba.
Ez olyasféle gasztro utazás.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

 Mi rosejblivel ettük, forralt borral kísértük. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkeszárnyakat megszórjuk grillporral.
  2. Wokban kevés olajat hevítünk, nagy lángon a szárnyakat ebben pirítjuk, néha kevergetve.
  3. Kb. 20 perc után meglocsoljuk a mézzel és a citromlével.
  4. Pár fordítás után rászórjuk a darált diót, kicsit ezzel is pirítjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 715
elküldve: 0
receptkönyvben: 156
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Stella

Mióta szakács: 2010.03.20.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Mézes diós csirkeszárny, mézes-diós pirított csirkeszárny

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1185
csirkeszárny 10 db
dió 8 dkg
méz 3 ek
citromlé 1 fél citromból nyert
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek