Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós zabpelyhes aprósütemény tej- és tojásmentesen

Diós zabpelyhes aprósütemény tej- és tojásmentesen
Diós zabpelyhes aprósütemény tej- és tojásmentesen
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

December hónapban mindig többféle keksz és sütemény receptet adok közre itt a blogon, annak érdekében, hogy egészségesebb finomságokat tudjatok készíteni Ti is szeretteiteknek:)

Az idei Gyertyafényes Karácsonyi Jógagyakorlásra sütöttem ezt a zabpelyhes-diós aprósüteményt.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Daráljuk le a diót és a zabpelyhet együtt, és öntsük egy tálba. Adjuk hozzá a lisztet, fűszereket, és keverjük össze. Egy másik tálban keverjük össze a szirupot, az almapürét és az olajat.
  2. Keverjük a száraz hozzávalókhoz a nedveseket, és dolgozzuk össze. Tegyünk kanállal kis kupacokat a tepsibe. Ha szeretnénk, a kupacok közepébe tehetünk egy szem diót is.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben süssük meg kb. 15-20 perc alatt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 813
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Vitai Kati

Mióta szakács: 2016.02.19.
92 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi édességek, karácsonyi gasztroajándék, szilveszter
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes keksz
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

reform tallér

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

241
dió 3 marék
zabpehely 1 bögre
teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt 1 bögre
fahéj 0.5 teáskanál
1 csipet
repceolaj 2 ek
juharszirup 120 ml
almapüré 12 dkg