Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Disznósajt házilag Iluskától

Disznósajt házilag Iluskától
Disznósajt házilag Iluskától
210 perc / előkészület: 30 perc főzés: 180 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és nagyszerű! Bárki elkészítheti a házi sajtot, és nem bánja meg...

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Nyugodt szívvel hozzáláthatunk az elfogyasztásának, hisz tudhatjuk, ezt mi készítettük tiszta hússal, tiszta kézzel és finom fűszerekkel!!!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy tálban odatesszük a megmosott, tisztított fejet főni, fedővel lefedve. Ez kb. 3 óra hosszat jelent.
  2. Ha megfőtt, lefejtjük a húst, a fület is beleértve. Összevagdossuk formátlan, kisebb darabokra.
  3. Beletesszük a fokhagymát törve, és a többi fűszert is, plusz még 6-7 evőkanálnyi főzőlevet. Jól elkeverjük. Egy kisebb püspökkenyér formát vagy bármilyen más tartót folpackkal bélelünk.
  4. Beleöntjük a húst. Betakarjuk a folpackkal, és lenyomatjuk valamilyen nehezékkel úgy, hogy az egész felületét érje.
  5. 6-7 óráig vagy másnapig állni hagyjuk. Másnap bátran szeletelhető, majd tálalható. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 50 093
elküldve: 6
receptkönyvben: 125
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
750 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, vacsora
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
fogás: hideg előétel
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
adag: 5 főre
alkalom: újév

egyéb elnevezések

házilag készült disznósajt, disznósajt egyszerűen, házi disznósajt

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

801
sertésfej 1.5 kg
fokhagyma 4 gerezd
bors 0 ízlés szerint
majoranna 1 kk
0 ízlés szerint
gulyáskrém 1 teáskanál
fűszerpaprika 1 kávéskanál
alaplé 2 dl