Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Disznósült héjában főtt sült krumplival

Disznósült héjában főtt sült krumplival
Disznósült héjában főtt sült krumplival
230 perc / előkészület: 30 perc főzés: 20 perc sütés: 180 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hát a legrégebbi barátom szokásos évi látogatását tette, és ő is imádja a nagy húsokat.

hozzávalók / 7 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeletet 3-4 nappal az elkészítés előtt bedörzsöljük borssal, kakukkfűvel és szerecsendióval, majd nagyon apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával beborítjuk a tetejét úgy, hogy ne látsszék a hús, és lefedjük szellősen alufóliával.
  2. Megmossuk a krumplit, majd félkeményre főzzük.
  3. Visszahűtjük, felkockázzuk, majd olajban kisütjük.
  4. Olajban vagy tepsiben kisütjük a hagymakarikát.
  5. A tepsit kikenjük bőven kacsazsírral, és rárakjuk a húst úgy, ahogyan beraktuk érni, letakarjuk alufóliával, és puhítjuk, közben locsolgatjuk a kacsazsírral.
  6. Amikor megpuhult, levesszük az alufóliát, és további locsolgatás mellett megpirítjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30×40×10 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 740
elküldve: 2
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

petione

Mióta szakács: 2013.04.02.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bőrös disznósült, pácolt sertéssült, sertéscomb sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

768
sertéscomb 1.5 kg
újkrumpli 1 kg
vöröshagyma 50 dkg
vöröshagyma 2 közepes fej
fokhagyma 3 gerezd
szerecsendió 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
kacsazsír 2 ek
napraforgó olaj 2 dl