Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Disznótoros savanyú káposztán sütve

Disznótoros savanyú káposztán sütve
Disznótoros savanyú káposztán sütve
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor összesülnek az ízek, isteni finom téli étel lesz.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát, ha kell, átmossuk, és jól kicsavarjuk belőle a levét.
  2. Majd egy tepsi (amit kizsíroztunk) aljára rakjuk a káposztát.
  3. A hurkát, kolbászt és a néhány szelet húst, amit előzőleg megsóztunk, borsoztunk és rátettük a fokhagymát, rárakjuk a káposzta tetejére.
  4. Betesszük a sütőbe 220 fokra. Nem kell lefóliázni, kb. 35-40 perc alatt pirosra sütjük.
  5. A hurka és a kolbász levétől a káposzta is finomra sül. A krumplit hámozzuk, darabokra vágva külön tepsiben sózzuk, olajozzuk, fűszerezzük, és a hurkával együtt pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 53
össznézettség: 20 112
elküldve: 1
receptkönyvben: 69
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Csiri.

Mióta szakács: 2012.04.04.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
nehézség: könnyű
szezon: tél
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre
alkalom: újév, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

savanyú káposztával sült hurka, kolbász savanyú káposztával sütve, káposztás disznótoros

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

577
májas hurka 20 dkg
véres hurka 20 dkg
sütnivaló kolbász 40 dkg
sertésoldalas 50 dkg
savanyú káposzta 1 kg
burgonya 1 kg
napraforgó olaj 1 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
fokhagyma 3 gerezd
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
sertészsír 1 ek