Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Dödölle 6. - egyben sült

Dödölle 6. - egyben sült
Dödölle 6. - egyben sült
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Receptgyűjteményemben találtam. Egy női magazinból való, nem tudom pontosan melyikből, mert körbe van vágva:).

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Az eredeti recept fokhagymás tejföllel kínálja.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyákat meghámozzuk, és sós vízben puhára főzzük.
  2. A kész főtt burgonyát összetörjük, a vöröshagymát finomra aprítjuk.
  3. A burgonyát összedolgozzuk a liszttel és a vöröshagymával, ízesítjük sóval, borssal.
  4. Tallérokat formázunk, és forró olajban kisütjük.
  5. Ízlés szerint tejföllel kínáljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 53 366
elküldve: 9
receptkönyvben: 645
elkészítve: 12/23
Facebookon megjelent: -

szakács

EperUK

Mióta szakács: 2010.05.31.
30 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

zalai dödölle tejföllel, egyben sült dödölle tejfölösen

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

eperszeletke
eperszeletke Fri, 2011-04-01 10:34

ma dödöllét főztem hagyományosat és ezt is, nagyon finom köretként és önmagában tejföllel is!

848
burgonya 500 g
vöröshagyma 1 közepes fej
finomliszt 200 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 dl
tejföl 150 g