Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Dupla túrós rolád

Dupla túrós rolád
Dupla túrós rolád
65 perc / előkészület: 30 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A receptet egy sós tésztaalap adta, csak természetesen lecsökentettem a só mennyiségét.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálba beletesszük a túrót, joghurtot, tojást, csipet sót, elkeverjük, és hozzákeverjük a lisztet, sütőport.
  2. Vékonyra elnyújtjuk liszttel meghintett gyúródeszkán.
  3. A túróba belekeverjük a vaníliás cukrot és cukrot, ízlés szerint.
  4. Lekenjük a tésztát, a túróval fölcsavarjuk, megkenjük tojással, és megszórjuk kevés cukorral.
  5. Sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 437
elküldve: 1
receptkönyvben: 136
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: horvát
alkalom: születésnap, buli receptek, szilveszter, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

vaníliás túrós tekercs, túrós rolád, édes túrós tekercs

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

612
tehéntúró 15 dkg
joghurt 4 ek
napraforgó olaj 4 ek
finomliszt 25 dkg
tojás 1 db
1 csipet
sütőpor 1 csomag
tehéntúró 50 dkg
vaníliás cukor 0.5 csomag
cukor 2 ek
tojás 1 db
cukor 1 teáskanál