Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ecetes céklasaláta Glaser konyhájából

Ecetes céklasaláta Glaser konyhájából
Ecetes céklasaláta Glaser konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki szereti, ízesítheti a salátát ½ tk durvára vágott köménymaggal is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát durvára reszeljük.
  2. A vízbe belekeverjük az ecetet, sót meg a porcukrot. Hozzáadjuk a tormát, végül beleforgatjuk a céklát.
  3. Letakarva, hideg helyen kb. 2-3 órát hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 626
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

ecetes tormás céklasaláta, ecetes cékla, céklasaláta,

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

58
cékla 250 g
víz 100 ml
fehér balzsamecet 2 ek
0.5 kk
porcukor 1 ek
torma 1 ek