Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ecetes gomba

Ecetes gomba
Ecetes gomba
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tálaláskor vékony szeletekre vágott hagymát keverek hozzá, esetleg ecetezem picit, ha kell.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, kb fél órát főzzük.
  2. Odatesszük a szirupot, kb 2 liter főtt gombára 1 liter szirup, víz, ecet, só, bors, cukor.
  3. Amikor a szirup felforrt, beletesszük a főtt, leszűrt gombát.
  4. 10-15 percig főzzük, üvegekbe töltjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 10 002
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

andi969

Mióta szakács: 2012.08.24.
6 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
kalória: alacsony
kategória: befőttek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
fogás: hideg előétel
konyha: orosz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

főkategória: befőttek
alkategória: télire
hasonló kategóriák: befőtt, fűszerek házilag, kompót

egyéb elnevezések

gomba télire, üvegbe eltett gomba, ecetes erdei gomba

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

58
gomba 1 kg
cukor 2 ek
2 ek
ecet 1 ek
babérlevél 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szegfűszeg 0 ízlés szerint
víz 1 l