Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes Anna Nemszőke konyhájából

Édes Anna Nemszőke konyhájából
Édes Anna Nemszőke konyhájából
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha már elkészítettem az Erős Pistát, kedvet kaptam a tesójához. Így Édes Anna is készült. 

hozzávalók / 12 adag

ajánlat

A biztonság kedvéért a tetejére két celofán közé tettem tartósítót. Használatánál kalkuláljuk bele a sót, amit tartalmaz, vigyázva, az ételt el ne sózzuk.

Felbontás után én hűtőben tárolom.

Szólj hozzá!

elkészítés

A paprika pépesítése

  1. A paprikákat megmossuk, kicsumázzuk.
  2. Péppé daráljuk.
  3. Egy nagy edényben hozzákeverjük a sót.
  4. Néhány órát állni hagyjuk, és többször átkeverjük.
  5. Üvegekbe töltjük, és mehet a kamrapolcra.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 13
össznézettség: 10 729
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nem szőke

Mióta szakács: 2011.11.17.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
szezon: ősz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

házi paprikakrém, édes paprikakrém, paprikakrém télire

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

42
piros kaliforniai paprika 2 kg
30 dkg