Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes-csípős ananászos tofu-curry

Édes-csípős ananászos tofu-curry
Édes-csípős ananászos tofu-curry
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi csípős, édes és sós ízkavalkád, könnyű, de laktató étel.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Hajdinával, rizzsel, bulgurral, gerslivel, kölessel kínálhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tofut és a hagymát felkockázzuk.
  2. Az olajon a hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a tofukockákat, és együtt pirítjuk.
  3. Curry-vel bőven meghintjük, sózzuk, borsozzuk.
  4. Ráöntjük levével együtt az ananászt, és rákarikázzuk a zöldpaprikát.
  5. Fedő alatt kb 10-15 percig főzzük.
  6. Közben a joghurba belekeverjük a lisztet és a kókuszt, és behabarjuk vele a ragut.
  7. Összefőzzük, és már kész is!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 868
elküldve: 1
receptkönyvben: 46
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyulas

Mióta szakács: 2010.08.12.
166 recept

receptjellemzők

konyha: indiai
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

ananászos tofu curry-vel, curry-s ananászos tofuragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

291
tofu 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 2 ek
hegyes erős paprika 0.5 közepes db
joghurt 150 g
ananászkonzerv 30 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
curry por 0 ízlés szerint
teljes kiőrlésű liszt 1 evőkanál
kókuszreszelék 2 ek