Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes kuszkusz rózsaillatú gyümölcsökkel

Édes kuszkusz rózsaillatú gyümölcsökkel
Édes kuszkusz rózsaillatú gyümölcsökkel
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazán egyszerű, mégis különleges desszert. Mindenki figyelmébe, illetve kanalába ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

A kuszkuszhoz

A gyümölcskompóthoz

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kuszkuszt egy nagy tálban 1,5-szeres mennyiségű vízzel leforrázzuk és egy tányérral lefedve 20 percig állni hagyjuk.
  2. Még melegen egy villával óvatosan fellazítjuk és belekeverjük a vajat.
  3. Kis tálakba adagoljuk, majd a tetejére kompótot teszünk, illetve adagonként kevés tejszínnel felöntve tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 782
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

ze(n)derta

Mióta szakács: 2008.04.29.
188 recept

receptjellemzők

konyha: arab
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

aszalt gyümölcsös kompót kuszkusszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1101
kuszkusz 1 bögre
víz 3.75 dl
vaj 50 g
aszalt sárgabarack 225 g
aszalt szilva 225 g
mazsola 115 g
mandula 115 g
porcukor 175 g
rózsavíz 2 ek
fahéjrúd 1 db
víz 3 dl
habtejszín 2 dl