Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes mandulakrémleves

Édes mandulakrémleves
Édes mandulakrémleves
23 perc / előkészület: 8 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mondjuk tejberizs helyett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mandulákat zsiradék nélkül átpirítjuk, majd jól összetörjük.
  2. A tejet, a tejszínt a vaníliás cukorral és fahéjjal lassan felforraljuk. (Adhatunk hozzá továbbá egy kis rumot is.) Ezután hozzáadjuk az őrölt mandulát és rottyantunk rajta egyet.
  3. Datolyával és rusztikus kókuszhússal tálaljuk.
  4. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 011
elküldve: 1
receptkönyvben: 18
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
107 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mandulaleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

571
mandula 10 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
tej 8 dl
főzőtejszín 2 dl
fahéj 1.5 teáskanál
datolyaszilva 8 db