Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes savanyú barackos csirkenyárs

Édes savanyú barackos csirkenyárs
Édes savanyú barackos csirkenyárs
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (16)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű nyári fogás, grillpartira, gyors vacsorára vagy akár vasárnapi ebédre.

www.siogyumolcs.hu

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet felkockázzuk, majd sózzuk, borsozzuk.
  2. Ezután elkészítjük a pácot. Egy tálban összekeverjük az olívaolajat a mézzel és a citromlével. Kevés chilit adunk hozzá, majd megforgatjuk benne a húst. Hűtőben állni hagyjuk legalább egy órán át.
  3. A barackot cikkekre vágjuk, majd a hússal felváltva nyársra szúrjuk.
  4. Az elkészült nyársakat grillsütőn (vagy grillserpenyőben) megsütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 113
elküldve: 3
receptkönyvben: 244
elkészítve: 11/11
Facebookon megjelent: -

szakács

SIÓ

Mióta szakács: 2013.08.08.
24 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gyümölcsös saslik, pácolt csirke barackkal, őszibarackos csirkenyárs

Hozzászólások (16)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kolompérszméagol
kolompérszméagol Fri, 2013-08-09 14:10

ma elkészítettem a hőség ellenére is, nem bántam meg nagyon finom lett...a sütőben sütöttem grillfokozaton :D köszi a receptet! :))

295
csirkemell filé 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
méz 3 ek
olívaolaj 2 ek
limelé 2 ek
chilipehely 0 ízlés szerint
őszibarack 5 közepes db