Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes-savanyú csirke ahogy linam-chan készíti

Édes-savanyú csirke ahogy linam-chan készíti
Édes-savanyú csirke ahogy linam-chan készíti
110 perc / előkészület: 20 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem... Sőőőt imádom az egzotikusabb, főleg az ázsiai ízeket. Ez egyik nagy kedvencem.:)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Én pépesebben szeretem, így a husit felteszem főni borssal és 2 gerezd fokhagymával hideg vízben. Addig főzzük, amíg a hús le nem válik a csontról.
  2. A gyömbért hámozzuk meg, és vágjuk vékony csíkokra. A chili paprikát kimagozzuk, és felcsíkozzuk.
  3. A wokot felforrósítjuk, beletesszük az olajakat, ebben átsütjük a kész húst. Adjuk hozzá a gyömbért, az aprított fokhagymát, a chilit, a kaliforniai paprikát, a répát, az ananászt és a bambuszt.
  4.  Amíg roppanós, tegyünk hozzá egy kis paradicsomszószt és a cukrot. Ízesítjük szójaszósszal és rizsecettel.
  5. A keményítőt alaposan keverjük el csomómentesen egy kis pohárka vízben, és adjuk az ételhez. Keverjük össze, és főzzük-süssük, amíg be nem sűrűsödik.
  6. Rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 319
elküldve: 2
receptkönyvben: 35
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

linam-chan

Mióta szakács: 2012.12.04.
2 recept

receptjellemzők

konyha: kínai
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogyókúra: AB0 diéta – A vércsoport
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

édes-savanyú pipi, kínai csirke, csirkecomb édes savanyú szószban

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1039
csirkecomb 5 db
gyömbér 1 tk
fokhagyma 4 gerezd
chili 4 db
piros kaliforniai paprika 2 db
paradicsomszósz 3 ek
szezámolaj 1 ek
napraforgó olaj 2 ek
rizsecet 1 ek
szójaszósz 1 ek
cukor 1 ek
étkezési keményítő 1 evőkanál
ananász 20 dkg
bambuszrügy 540 g
sárgarépa 2 db