Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes-savanyú csirke Edit konyhájából

Édes-savanyú csirke Edit konyhájából
Édes-savanyú csirke Edit konyhájából
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors finom étel. A hét bármely napjára ajánlom.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet kockákra vágjuk.
  2. A paprikát csíkokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk.
  3. Az olívaolajat egy serpenyőbe tesszük, rádobjuk a csirkehúst, ízlés szerint sót, őrölt borsot szórunk rá. Fedő alatt pároljuk.
  4. Majd rászórjuk a hagyma karikákat, a paprikát, és roppanósra sütjük.
  5. Végezetül ráöntjük az ananászt a levével együtt és a paradicsom konzervet. Összeforraljuk, és rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 409
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

VnéEdit

Mióta szakács: 2013.04.03.
295 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

édes savanyú csirkemell, édes savanyú csirke házilag, kínai édes savanyú csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

246
olívaolaj 2 ek
csirkemell filé 80 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 nagy db
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
zöld kaliforniai paprika 1 db
ananászkonzerv 40 dkg
sűrített paradicsom 2 ek