Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes-savanyú paprikasaláta

Édes-savanyú paprikasaláta
Édes-savanyú paprikasaláta
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tovább tart leírni, mint elkészíteni.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megtisztítjuk, hosszában vékony cikkekre vágjuk. A paprikák magházát eltávolítjuk, és hosszában felszeleteljük.
  2. Egy nagyobb serpenyőt felhevítünk, beletesszük az étolajt, a paprikát a forró zsíradékra öntjük, 1 percig pirítjuk, közben hozzáadjuk a cukrot, ecetet és a fűszereket  a kakukkfű kivételével.
  3. Ezután belekeverjük a hagymacikkeket, gyorsan összeforgatjuk, rámorzsoljuk a kakukkfüvet, ellenőrizzük az ízharmóniát, s levesszük a tűzhelyről.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 8 946
elküldve: 0
receptkönyvben: 75
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Vica Konyha

Mióta szakács: 2012.02.09.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - keményítőnap, AB0 diéta – A vércsoport, AB0 diéta – B vércsoport
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: saláta
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
diéta: tojásmentes
fogás: köret

egyéb elnevezések

paprikasaláta, meleg paprikasaláta, fűszeres paprikasaláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kicsivik
kicsivik / kicsivik Thu, 2012-02-16 12:06

Kedves Fakalán! Leírni lassú, elkészíteni kicsit gyorsabb, de leggyorsabban megenni lehet! Ki fogom próbálni, mert nagyon szeretem a kaliforniai paprikát.

134
lila hagyma 1 nagy fej
zöld kaliforniai paprika 1 db
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
sárga kaliforniai paprika 1 db
ecet 4 tk
cukor 1 ek
csípős fűszerpaprika 1 csipet
ételízesítő 1 kávéskanál
kakukkfű 1 csipet
napraforgó olaj 2 ek