Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édesburgonya-saláta

Édesburgonya-saláta
Édesburgonya-saláta
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vrábel Kriszta "160 grammos szénhidrát diétás" receptje. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apró kockára vágott édesburgonyát a zúzott fokhagymával és a curry porral megszórva megpirítjuk az olívaolajon, tapadásmentes serpenyőben. Akkor jó, ha kívül roppanós, belül krémes.
  2. A tojásokat keményre főzzük, kihűtjük, megpucoljuk, és villával összetörjük. A joghurttal összeturmixoljuk, sózzuk, borsozzuk, chilivel ízesítjük.
  3. Az öntetet az édesburgonyához keverjük, és a salátát pár óráig hűtőben érleljük. Tálaláskor pár csepp citromlével locsoljuk meg.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 1 962
elküldve: 0
receptkönyvben: 53
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Ceglédi Manka

Mióta szakács: 2019.04.21.
13 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

joghurtos saláta édesburgonyával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

245
olívaolaj 3 ek
édesburgonya 25 dkg
főtt tojás 4 db
görög joghurt 2 dl
fokhagyma 1 gerezd
curry por 2 ek
chiliszósz 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 1 teáskanál