Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édesburgonya zöldfűszeres túróval

Édesburgonya zöldfűszeres túróval
Édesburgonya zöldfűszeres túróval
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Köretnek tálaltam a borsos szűz mellé.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesburgonya héját folyó víz alatt alaposan megmossuk, szárazra töröljük, kb. 1 cm-es szeletekre vágjuk.
  2. Lespricceljük szőlőmagolajjal, és sütőpapírral bélelt tepsibe lerakjuk a vágott felével.
  3. A cottage cheese-t összekeverjük a fűszerrel, sóval, mézzel és a burgonyák tetejére halmozzuk.
  4. 180 fokon alul-felül sütésen 20-30 perc alatt megsütjük, végül aki szereti, felezett diót is tehet rá, s avval süsse még néhány percig.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 39x40 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 692
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
konyha: olasz
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldfűszeres édeskrumpli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1506
édesburgonya 35 db
szőlőmagolaj 2 ek
cottage cheese 20 dkg
olasz fűszerkeverék 1.5 teáskanál
méz 1 ek
0 ízlés szerint
dió 1 marék