Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édesburgonyás gofri spenótos gombával

Édesburgonyás gofri spenótos gombával
Édesburgonyás gofri spenótos gombával
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A gofri is olyan mint a palacsinta, számtalan módon el lehet készíteni, és rengeteg fajta feltéttel. Ezt a gofrit pedig a burgonyás tócsni ihlette. Mégiscsak izgalmasabb gofri formájúra sütni! :D

hozzávalók / 3 adag

A gofrihoz

A feltéthez

Szólj hozzá!

elkészítés

A gofrihoz

  1. Az édesburgonyát meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és hozzáadjuk a 2 tojást, fűszerezzük, hozzáadjuk a kockára vágott sajtot, a sütőport és a teljes kiőrlésű lisztet. Alaposan összekeverjük a masszát.
  2. A gofrisütőt előmelegítjük, majd pedig belehalmozzuk a masszát, és egymás után kisütögetjük a gofrikat (kb. 5-6 perc / gofri).

A feltéthez

  1. A vöröshagymát felszeleteljük, és kevés vajon megdinszteljük.
  2. A gombát is felszeleteljük, és hozzáadjuk az üveges vöröshagymához.
  3. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és legvégül a spenótleveleket is épp, hogy megfonnyasztjuk.
  4. Amikor kisültek a gofrik, a spenótos-gombás feltéttel tálaljuk.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 516
elküldve: 1
receptkönyvben: 77
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Receptlesők

Mióta szakács: 2016.01.12.
15 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 3 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

burgonyás gofri spenótos gombával, sajtos gofri

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

374
édesburgonya 400 g
teljes kiőrlésű liszt 100 g
edami sajt 65 g
tojás 2 db
sütőpor 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
csiperkegomba 250 g
vöröshagyma 1 közepes db
spenót 150 g
vaj 1 tk
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint