Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édesköményes partyszendvics

Édesköményes partyszendvics
Édesköményes partyszendvics
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, különleges partyszendvicskék, melyekben a különböző ízek tökéletes harmóniát alkotnak-szerintem. Anyukám hallotta még régebben ezt a receptet a rádióban, Stahl Judit receptműsorában és meglepett vele. Tudta, hogy nagy örömet fog szerezni a szendvicsekkel, hiszen nagyon szeretem az ilyen jellegű kis ínyencségeket.

hozzávalók / 4 adag

A kenyérhez

A feltéthez és az öntethez

ajánlat

Kisebb-nagyobb kenyérszeletekkel is elkészíthetjük, akár kiflikarikákra is halmozhatjuk a hozzávalókat, így alkalmas vendégváró falatnak is. A kence és a szósz mennyiségét mindenki saját ízlése szerint pakolhatja a szeletekre.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyérszeleteket megpirítjuk.
  2. Az édesköményt és az almát lereszeljük, összekeverjük, és citromlével megcsöpögtetjük.
  3. A tejfölt összekeverjük a majonézes tormával.
  4. A pirítós szeleteket megkenjük az almás-édesköményes keverékkel, ráhelyezünk egy-egy szelet sonkát, lazacot és végül meglocsoljuk a tejfölös-tormás szósszal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 11 950
elküldve: 0
receptkönyvben: 108
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Szaszy

Mióta szakács: 2010.09.28.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
alkalom: karácsonyi hidegtálak, szilveszter
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

Füstölt lazacos szendvics tormaszósszal, Édesköményes-almás partyszendvics füstölt sonkával, füstölt lazacos-sonkás szendvics

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

483
rozskenyér 50 dkg
édeskömény 1 közepes db
alma 1 közepes db
citromlé 1 citromból nyert
feketeerdő sonka 10 dkg
füstölt lazac 10 dkg
tejföl 2 ek
majonézes torma 5 kávéskanál