Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egészben sült fokhagymás csirke

Egészben sült fokhagymás csirke
Egészben sült fokhagymás csirke
105 perc / előkészület: 15 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ideális vasárnapi ebéd.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Pucoljuk meg a fokhagymákat, és az egyiket zúzzuk szét fokhagymanyomóval, és keverjük el az olívaolajjal.
  2. A maradék fokhagymát gerezdenként tegyük a csirkébe.
  3. A krumplikat és a vöröshagymát mossuk meg jól, vágjuk fel, és szórjuk a tepsibe a csirke köré.  
  4. Az olívaolajjal elkevert fokhagymapépet oszlassuk el a csirkén és a félbevágott krumplikon.
  5. Légkeveréses sütőben 150 fokon másfél órán át süssük!
  • sütési hőfok: 150°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 12 420
elküldve: 4
receptkönyvben: 134
elkészítve: 5/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Katuli90

Mióta szakács: 2012.06.28.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült csirke burgonyával, tepsis csirke krumplival, fokhagymás csirke vele sült burgonyával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

828
csirke 1.5 kg
fokhagyma 2 fej
vöröshagyma 1 közepes fej
burgonya 1 kg
olívaolaj 5 ek