Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egészséges karfiol korongok

Egészséges karfiol korongok
Egészséges karfiol korongok
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy vega étel, gyakran készítem, mert nagyon szeretem. Gyorsan elkészül, egy finom salátával egészséges ebédünk lehet.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Aki szereti, majonézt tehet a joghurt helyett a tetejére, de el is hagyható. A sót, borsot mindenki ízlése szerint adagolja.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karfiolt megmossuk, rózsáira szedve megfőzzük. Ezután egy nagyobb tálban az összes hozzávalóval együtt villával összetörjük, és összedolgozzuk.
  2. Pihentetjük kb. 15 percet, hogy az útifű maghéj megszívja magát, így megfelelő állagú lesz. Ha mégsem áll össze eléggé, akkor még adjunk hozzá egy kevés lisztet.
  3. A karfiolos masszából 4-5 cm átmérőjű korongokat formázunk, majd kókuszolajon aranybarnára sütjük.
  4. Tálaláskor egy kis joghurtot teszünk a tetejére, friss salátával kínáljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 832
elküldve: 1
receptkönyvben: 195
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 5 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

vegán fasírt, karfiolos étel, karfiol korongok, karfiol fasírt, karfiol vegán

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

76
karfiol 1 közepes db
tojás 1 db
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
majoranna 1 kk
zabpehely 20 g
fokhagyma 2 gerezd
útifű maghéj 0.5 ek
teljes kiőrlésű liszt 1 csapott ek
kókuszolaj 1 ek
joghurt 2 ek