Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Égető pác

Égető pác
Égető pác
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, intenzív, kellemesen csípős ételt kapunk, ha ezt a pácot használjuk hozzá!! Lehet friss gyömbérrel is készíteni.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Én ezt a csípős krémet használom hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat felvagdossuk vagy lereszeljük apróra.
  2. A többi alapanyaggal összekeverjük.
  3. Majd pácolhatjuk is vele be a húsokat.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 393
elküldve: 1
receptkönyvben: 37
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
767 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

pác húshoz, húsokra szósz, pikáns fűszeres csípős húspác

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

398
lila hagyma 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
gyömbér 0.5 kk
szerecsendió 1 késhegynyi
fahéj 0.5 kávéskanál
szegfűszeg 1 késhegynyi
napraforgó olaj 1.5 dl
1 kávéskanál
csípős paprikakrém 1 ek